Standhouders

Op 7 mei 2022 vindt het eerste 4Vrijheid Festival plaats ter ere van een 75+2 jaar bevrijd Nederland! Wij zetten dit festival met lokale cateraars en speciaalbierbrouwers op.

Het festival vindt plaats in en om het Kulturhus in Hoge Hexel, de aankleding zal gericht zijn op het vieren van de vrijheid. Wij zouden het ook zeer leuk vinden als u als standhouder hierop kan inspelen met bijvoorbeeld een bevrijdingsbiertje of themagerichte versnaperingen.

Voor deze 1e editie bieden wij plaats aan 5 bierbrouwers, 5 cateraars en, niet onbelangrijk, 500 bezoekers. Tevens zal de organisatie zorg dragen voor diverse kinderactiviteiten. De organisatie maakt een selectie van de aangemelde bierbrouwers en cateraars.

Het festival duurt van 15.00 uur tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk voor de bezoekers.

De organisatie zorgt voor beveiliging en gediplomeerde EHBO’ers.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de site. Na aanmelding en selectie door de organisatie ontvangt u de overige gegevens via de mail.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij en dat we samen een spetterende 1e editie van 4 vrijheid neer kunnen zetten!

Wij zien uit naar uw aanmelding.

Deelname festival

Deelname aan het festival bedraagt €20,-. Hiervoor krijgt u een standplaats en een stroompunt. De stand bevat geen koelkast, tapinstallatie, tafels, stoelen, verlengkabels en dergelijke. Hier moet u zelf zorg voor dragen, het meenemen van een eigen generator is niet toegestaan.

Munten/bandje

Bij de kassa kunnen bezoekers breekmunten kopen. De munten kosten € 2,80 per stuk, hiervan gaat €2,10 naar de standhouder. Bezoekers mogen op het festivalterrein uitsluitend betalen met munten. Het is niet toegestaan om als standhouder festivalgangers per pin of met contant geld te laten betalen.

Iedere bezoeker die 18 jaar of ouder is kan op vertoon van een geldig legitimatiebewijs gratis een bandje ophalen bij de ingang. Het is niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te schenken aan bezoekers die geen 18+ bandje dragen.

Festivalflyer / boekje

Het festivalboekje ontvangt iedere festivalganger bij de ingang. Op de flyer staat een plattegrond van het festivalterrein, informatie over uw eten of welke bieren u schenkt. De flyer is voor de bezoeker een leuk naslagwerk, mocht hij/zij nog een keer wat bij u willen kopen.

Om de flyer zo compleet mogelijk te maken is het belangrijk dat u tijdig uw complete informatie voor de flyer doorgeeft. Op het aanmeldformulier wordt u verzocht een omschrijving te geven van uw catering of brouwerij en de gerechten of bieren die u meeneemt. Indien u deze informatie bij de aanmelding nog niet kun aanleveren verzoeken wij u het uiterlijk 1 april 2022 door te geven.

Proefglas

Bezoekers kunnen bij de kassa voor €5,- een proefglas (20cl) kopen. Bij inleveren van het glas krijgt de bezoeker €2,- retour.

Brouwers mogen uitsluitend in de proefglazen hun bieren schenken.

Apparatuur en stroom

De organisatie zorgt voor een stroompunt.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor het ontstaan van storingen aan meegebrachte apparatuur en kabels. Mochten overige standhouders last hebben van de door uw ontstane storing, kan de organisatie besluiten dat het apparaat niet meer gebruikt mag worden.

Haspels dienen ter aller tijden volledig te worden afgerold. Het door lussen van haspels en verdeelblokjes is niet toegestaan! Alle haspels en verdeelblokjes dienen afgedekt te worden, om te voorkomen dat er vocht bij kan komen.

De organisatie is niet aansprakelijke voor de ontstane schade aan apparatuur of andere eigendommen van de standhouder door welk toe doen dan ook. Als standhouder bent u zelf verantwoordelijk voor uw apparatuur en materialen.

Regels alcohol

Het is niet toegestaan alcoholhoudende dranken te schenken aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Iedere 18+ bezoeker kan gratis op vertoon van geldig legitimatiebewijs een bandje ophalen bij de ingang. Indien u wel alcoholhoudende dranken schenkt aan festivalgangers zonder bandje, is de organisatie genoodzaakt uw verkoop te stoppen. De organisatie is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het schenken van alcoholische dranken aan minderjarigen. Voor eventuele opgelegde boetes is de standhouder zelf aansprakelijk.

Bezoekers mogen op het festivalterrein uitsluiten betalen met munten. Het is niet toegestaan om als standhouder festivalgangers per pin of met contant geld te laten betalen. Mocht dit toch gebeuren, zijn wij genoodzaakt om uw verkoop te stoppen.

Na afloop van het festival

Om 22.00 uur sluit het festival, hierna mag er geen eten of drinken verkocht worden . Elke standhouder is zelf verantwoordelijk voor het opruimen van het eigen afval. Indien de standplaats niet schoon en netjes wordt achtergelaten zijn hier kosten van € 30,- aan verbonden.

Uitbetaling

U kunt uw munten na afloop inleveren bij de organisatie. Deelnemende standhouders worden na afloop via de bank uitbetaald.  Op het aanmeldformulier dient u uw rekeningnummer (IBAN) + rekeninghouder door te geven. Het geld wordt uiterlijk binnen 14 dagen na het festival overgemaakt. Verder informatie hierover ontvangt u na aanmelding via de mail.

Merchandise 

In verband met onze vergunning is het niet toegestaan om merchandise te verkopen in de vorm van bierpakketten, bier-gerelateerde producten en textiel.

Het is niet toegestaan om losse gekoelde flessen te verkopen.

Mocht u toch aan deze vorm van verkoop doen, dan is de organisatie helaas genoodzaakt uw verkoop te stoppen.

Na uw aanmelding

Aanmelden kan tot uiterlijk 18 maar 2022.

Met uw aanmelding geeft u ook aan kennis genomen te hebben van dit regelement.

Verder geeft u toestemming dat de organisatie foto’s van het evenement op 4vrijheid.nl mag plaatsen.

Uiterlijk 25 maart 2022 ontvangt u per mail of u bent geselecteerd voor deelname.